Строгите ограничения заради коронавируса остават в сила до 11 май, за

...
Строгите ограничения заради коронавируса остават в сила до 11 май, за
Коментари Харесай

Макрон удължи блокадата във Франция с 4 седмици

Строгите ограничавания заради  ковид а остават в действие до 11 май, с цел да продължи сполучливо битката с  ковид а.

Това сподели на французите  президент ът  Еманюел Макрон  в изказване от Елисейския замък.

Думите му значат, че блокадата в страната се удължава с четири седмици. През това време хората би трябвало да заобикалят " ненужни контакти " с другите и да се вслушват в предписанията на управляващите, продължи президентът, предава Дневник.

Причината е, че здравната система на страната към момента среща компликации поради продължаващите стотици смъртни случаи и хиляди инфектирани всеки ден. В Източна  Франция  системата едвам се оправя, а епидемията не е под надзор и би трябвало да се " почитат разпоредбите на блокадата до 11 май ", сподели той.

Това е третото послание на Макрон до французите, откогато страната стартира обсада на 17 март. Утре се навършват четири седмици, откогато тя стартира.

Минути преди речта  Франция  обяви още 547 смъртни случая. Общо 14 967 са умрелите досега.

" Бяхме ли готови? Не "

Тези дни са сложни за всички и ситуацията се утежнява, тъй като би трябвало да живеем затворени, в риск от принуждение и " уязвими, изключително възрастните ", сподели още Макрон. " Бяхме ли готови за рецесията? Трябва да кажа, че не. Но би трябвало да кажем, че взехме сложни решения с малко информация, с цел да се оправим с вируса, " продължи президентът.

Той напомни за неналичието на защитно съоръжение и други недостатъци на системата, само че увери, че при забелязване на пропуските френските управляващи са се задействали, с цел да наваксат пропуските - образец е пренасочването на производството на маски пет пъти, " тъкмо както бихме създали по време на война... и имаме 10 хиляди респиратора повече, на френска земя, и ще продължим да изпращаме съоръжение, където е належащо. " Леглата в интензивните отделения се усилиха, става известно поддръжка за французите в чужбина, работи се и в области като отдалеченото образование, посочи той.

Президент ът благодари още на " първата " (лекарите) и " втората " (доставчици, аграрни производители, публицисти, кметове) линия в битката против COVID-19. " А всеки от вас е част от третата линия, тъй като слушате и спазвате разпоредбите, прилагани от жандармериията и полицията ни " и това дава резултат, сподели още  президент ът.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР